Η εταιρεία Κόμαρη Μαρία του Νικολάου (TruckParts.gr) σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής :

  1. Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα : Συνεργαζόμαστε με τη VivaWallet, τη μεγαλύτερη ψηφιακή τράπεζα της Ελλάδας. Για τη συναλλαγή σας, μετεφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της VivaWallet. 100% ασφάλεια συναλλαγής !
  2. Τραπεζική μεταφορά : Διατηρούμε λογαριασμούς σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha, Eurobank, Viva). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εμφανίζονται τα στοιχεία των λογαριασμών μας, διαλέγετε την τράπεζα που σας εξυπηρετεί και ολοκληρώνετε την πληρωμή μέσα από το περιβάλλον της δικής σας τράπεζας.
  3. Iris : Το νέο σύστημα πληρωμών που εγγυάται ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές ! Για να πληρώσετε με Iris, επιλέξτε την πρώτη επιλογή στους τρόπους πληρωμής. Θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον VivaWallet όπου από το μενού στο πάνω μέρος της οθόνης, θα μπορέσετε να επιλέξετε πληρωμή μέσω Iris.
  4. PayPal : Ένας από τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής παγκοσμίως, ήρθε στο Truckparts.gr ώστε να καλύψει τους Έλληνες χρήστες του PayPal.
  5. VivaSpot : Πληρώνετε με μετρητά σε ένα VivaSpot της περιοχής σας ! Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, θα σας στείλουμε έναν κωδικό πληρωμής. Μπορείτε να επισκευθείτε ένα Viva Spot (δείτε τα εδώ), να πείτε τον κωδικό στον υπεύθυνο και να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα ! Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για όσους δεν πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές !
  6. Klarna : Πληρώνετε άτοκα σε 3 δόσεις χωρίς κάρτα. Το παγκόσμιο φαινόμενο των ηλεκτρονικών πληρωμών ήρθε στο TruckParts.gr ώστε να κάνει τις αγορές σας ακόμη πιο εύκολες ! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις πληρωμές με Klarna εδώ.
  7. Προκαταβολή 30% και εξόφληση με αντικαταβολή (+2€) : Το κατάστημά μας δεν στέλνει παραγγελίες με ελεύθερη αντικαταβολή, καθώς είναι συχνό φαινόμενο στην αγορά πολλές εξ αυτών να μην παραλαμβάνονται. Σας δίνουμε όμως τη δυνατότητα να πληρώσετε μία προκαταβολή 30% και να εξοφλήσετε το υπόλοιπο ποσό με αντικαταβολή.